Omschrijving

Aan de rand van de woonwijk 't Soperse Bos te Vinkel grenzend aan het bos vindt u deze prachtige vrijstaande woning.
Dit prachtige en verrassend ruime woonhuis is keurig afgewerkt en aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd.

De tuin is rondom gelegen en is voorzien van diverse terrassen en een ruime eigen parkeerplaats voor meerdere auto's. 

De woning is gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 620 m2. 

De woonwijk 't Soperse Bos is centraal gelegen midden in de prachtige natuur maar toch dicht bij gezellige steden zoals bv 's-Hertogenbosch met haar bruisende uitgaanscentrum. Sinds 2013 is permanent wonen in deze fijne wijk officieel toegestaan.

Indeling

Woonkamer met massief grenen vloerdelen, open keuken voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, een vaatwasser, een koelkast en een combi magnetron oven.

Aansluitend aan de woonkamer de werkkamer met openslaande tuindeur en de badkamer voorzien van douchecabine en wastafelmeubel. Separaat van de badkamer de toiletruimte.

Eerste verdieping

Via een vaste trap bereikt u de verdieping ter plaatse van de vide. Aansluitend 2 royale slaapkamers waarvan een slaapkamer ook toegang heeft tot het balkon op het zuiden.

Balkon

Via de slaapkamer bereikt men het balkon op het zuiden.

Tuin

De tuin is fantastisch gelegen tegen de bossen aan en fraai aangelegd. Via een bruggetje loopt men vanuit de tuin zo het bos in.  In de tuin is ook een tuinhuis gelegen. Door de situering van de tuin op het westen heeft men vrijwel de gehele dag de zon in de tuin. Verschillende terrassen zorgen ervoor dat u overal kunt genieten van al het moois dat deze plek te bieden heeft.

Bijzonderheden

Wilt u vrijheid temidden van bossen en ander groen, dan is de woonwijk t Soperse Bos zeker een plek waar u zich prettig zult voelen. Wilt u in deze woonwijk het mooiste perceel? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging bij Hyacinth 112. Wij maken graag tijd voor u vrij om u deze buitengewone kans ter plaatse te laten zien.

Kenmerken