Omschrijving

In de heerlijk groene woonwijk "t Soperse Bos ", vindt u op een royaal perceel van 478 m2 eigen grond een mooie vrijstaande woning. 
Deze woonomgeving kenmerkt zich door de prachtige Brabantse natuur rond het park en de centrale ligging nabij uitvalswegen en de gezelligheid van de bruisende stad 's-Hertogenbosch.
In woonwijk t Soperse Bos is permanente bewoning gewoon toegestaan.

Indeling: 
De royale woonkamer van deze bungalow is voorzien van openslaande tuindeuren. 
De keuken in hoekopstelling beschikt over een 4-pits elektrische kookplaat.
Tevens treft men op de begane grond de badkamer aan. Deze is voorzien van douchecabine, een wastafelmeubel en het toilet.

Op de 1e verdieping welke via een vaste trap te bereiken is vindt u de slaapverdieping welke is opgedeeld in 2 delen. 

De bungalow beschikt aan beide zijden over een dakkapel over de gehele lengte van de bungalow, dus veel licht en ruimte in de woonkamer. Een van de twee dakkapellen is in de loop der tijd verbreed waardoor er een echt flinke woonkamer is ontstaan.

De tuin is heerlijk ruim en voorzien van een eigen oprit en een royale berging. 
Het is een uitermate fijn perceel op een super locatie met altijd wel ergens een plekje zon in de tuin.

De bungalow is geheel voorzien van dubbel glas. Afgelopen jaren zijn er een aantal dingen vernieuwd en verbeterd echter er blijven nog een paar puntjes over voor de nieuwe eigenaar. Bent u iemand die door de afwerkpuntjes heen kan kijken? Dan is dit een perfecte kans. Een uitermate betaalbare woning die met twee rechterhanden en een aantal vrije uurtjes kan worden omgetoverd tot een waar paradijs.

Nieuwsgierig geworden? Wilt u vrijblijvend deze bungalow bezichtigen, maak dan een afspraak met ons makelaarskantoor.  We maken graag tijd voor u vrij voor een bezichtiging op deze fijne locatie.

Kenmerken