Beschrijving

DUBBELE WOONBOERDERIJ !!!

Temidden van het prachtige Brabantse landschap met fraaie vergezichten en uitgestrekte bossen ligt het gezellige dorp Vinkel. Hier bieden wij in het buitengebied een zeer fraaie dubbele woonboerderij aan. 

Het prachtige object is opgedeeld in 2 royale woningen met daaromheen een grote tuin met sfeervolle terrassen waar vanaf men schitterend uitzicht heeft over de er rond omheen gelegen weidse natuur. 

De woningen zijn gelegen op een uitermate goede locatie, midden in het groen, maar toch dicht bij de ontsluitingswegen, de bruisende stad 's-Hertogenbosch en het gezellige Brabantse dorp Vinkel met haar bloeiende verenigingsleven.

De woning is op een aantal punten gemoderniseerd en voldoet aan de eisen van deze tijd maar ondanks dat zijn vele authentieke details bewaard gebleven.

Indeling

woning 1: 

Begane grond: 
Hal met trapopgang, aansluitend de woonkamer welke is opgedeeld in een zitkamer en een eetkamer.
Keuken en aansluitend de bijkeuken met badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel en via de bijkeuken te bereiken kantoorruimte.
1e verdieping: 
slaapvertrek met aansluitend sanitaire ruimte v.v. toilet.

Woning 2:

Begane grond: 
Hal met toiletruimte, woonkamer voorzien van open keuken met diverse apparatuur, slaapkamer met aangrenzend de badkamer v.v. douche, wastafel en toilet,  verder op deze verdieping nog de inpandige garage welke via de hal is te bereiken.
1e verdieping: 
Overloop met zitruimte, slaapkamer met inloopkast en badkamer met ligbad, saunacabine, toilet en wastafel, 2e slaapkamer met toegang tot een grote bergkast.
2e verdieping: 
zolderberging

Tuin

De prachtige tuin is gelegen rondom de woning en beschikt over sfeervolle terrassen en een overdekt terras.
Door de ligging rondom is er altijd ergens een terras met zon te vinden.
Vanaf de terrassen heeft men prachtig uitzicht op de groene weidse omgeving.

In de tuin treft men verder nog een royale berging aan.

Bijzonderheden

Aan de voorzijde van de woning is een zeer ruime oprit aanwezig met vele parkeerplekken op eigen terrein.

Zoekt u een authentiek object met zeer veel ruimte en met twee zelfstandige woningen erin gerealiseerd? 
of zoekt u gewoon een uniek object in een fantastische omgeving?  neem dan contact op met ons makelaarskantoor. Wij maken graag tijd voor u vrij om de woningen van binnen te laten zien.

Kenmerken