Beschrijving

De Oisterwijkse Vennen, een van de mooiste gebieden van Nederland. De Oisterwijkse Bossen en Vennen vormen een natuurgebied in de gemeente Oisterwijk van ruim 750 ha in het Nationaal Landschap Het Groene Woud. Hiervan is ruim 400 ha eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten. Prachtige wandelingen langs uitgestrekte bossen en sfeervolle vennen. Wilde dieren spotten of eens gezellig borrelen of eten in een van de fraaie horeca gelegenheden in de buurt, het kan hier allemaal.
In dit prachtige gebied ligt recreatiepark Valkenbosch alwaar wij een keurig 3 kamer-chalet aanbieden op een perceel eigen grond van ca 150 m2.

Indeling

Hal met toegang tot de badkamer met toilet, wastafelmeubel en douchecabine. Tevens bereikt men vanuit de hal de twee slaapkamers. 

De woonkamer is voorzien van een sfeervolle schouw en openslaande tuindeuren.  De open keuken is praktisch ingedeeld en beschikt o.a. over een keramische kookplaat en een afzuigkap.

Tuin

De tuin is rondom gelegen en beschikt over een ruime oprit, een gezellig terras en een praktische berging.

Bijzonderheden

Park Valkenbosch is een gezellig park alwaar de laatste jaren een kwaliteitsslag wordt geslagen. 
Wilt u graag zelf genieten van de prachtige Oisterwijkse natuur? U kunt hier 12 maanden per jaar terecht voor recreatie. Let echter wel op want permanente bewoning is hier niet toegestaan.

Wilt u het chalet als investering dan kan er ook op professionele wijze worden bemiddeld bij uw verhuur waardoor u een prachtig rendement kunt realiseren. Zelfs bestaat de mogelijkheid om meerdere chalets aan te kopen als u daar belangstelling voor zou hebben.

Kortom een fijn, ruim en praktisch ingedeeld chalet op een toplocatie. 

Let op! de getoonde platte grond kan qua indeling iets afwijken van de werkelijkheid.

Voor meer informatie of een bezichtiging aldaar kunt u bellen met ons makelaarskantoor.

Kenmerken