Beschrijving

Uitermate goed onderhouden chalet op een fijn perceel van maar liefst 282 m2 eigen grond aan de rand van het park met vrij uitzicht, op vakantiepark De Lithse Ham te Lith.

Het recreatiepark bestaat uit een mooi aangelegd en goed onderhouden chaletpark en een jachthaven. Dit alles schitterend gelegen aan de uitgegraven grindgaten van de Maas. De ideale plek voor vele vormen van watersport, maar ook als u wilt wandelen of fietsen biedt deze regio tal van mogelijkheden.
Een prachtig zandstrand met kinderspeeltoestellen, een zonneweide en een kinderzwembad (buiten) maken dit park een familie park met voor ieder wat wils.
Een uniek recreatiepark, dat absoluut de moeite waard is om ontdekt te worden!

Chalet nr 13 is een ruim en modern chalet met een uitermate hoog afwerkingsniveau. Het chalet beschikt over een woonkamer met openslaande tuindeuren en een zeer moderne en complete open keuken met apparatuur als een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap en een koelkast, een vaatwasser enz. Verder beschikt het chalet over 2 slaapkamers, een badkamer met douchecabine en met wastafel en separaat toilet.

De tuin is gelegen op het rondom het chalet dus is er op ieder tijdstip van de dag wel een heerlijk plekje in de zon te vinden.
In de tuin is tevens een tuinhuis geplaatst.
Omdat het chalet is gelegen aan de rand van het park kijkt men vanuit het chalet en vanuit de tuin prachtig weg over de mooie natuur van het Brabantse Rivierenland.
Aan de voorzijde van het chalet is de eigen parkeerplaats gesitueerd en op korte loopafstand is ook nog de openbare parkeerplaats alwaar al uw visite de auto gemakkelijk kwijt kan.

Een fantastisch object dus als u voor uzelf op zoek bent naar een heerlijke tweede woning, maar ook als u een belegging zoekt met prachtige rendementen is dit een uitermate goede keuze. Verhuren op het park is gewoon toegestaan en daarmee kunnen gemakkelijk rendementen worden behaald van tussen de 7 en de 9 procent. Ook af en toe verhuren wanneer het u uitkomt is een optie, op die manier kunt u zelf genieten wanneer u dat wilt en kunt u ondertussen zelfs ook nog wat rendement maken op uw investering. Kortom een prachtige plek met ongekende mogelijkheden. 

Bent u op zoek naar een eigen vakantieadres te midden van prachtige natuur in het gezellige Brabant? 
Neem dan contact op met ons makelaarskantoor, wij maken graag tijd voor u vrij om dit fantastische chalet van binnen te bekijken. 

Let we! Het park is gedurende 12 maanden per jaar geopend echter permanent wonen is niet toegestaan.

Kenmerken