U bent van plan uw woning te gaan verkopen!

Intermij Makelaars staat voor dienstverlening op maat.

Wat betekent deze dienstverlening op maat en welk voordeel kunt u hier uit halen?

Bij de verkoop van uw woning komt veel kijken, werk voor specialisten. Wilt u zo’n specialist die alle zorgen en alle werkzaamheden, met betrekking tot de verkoop van uw woning, uit handen neemt, dan is pakket 1, het full servicepakket, voor u de juiste keuze. Het team van Intermij Makelaars begeleidt u vanaf het eerste moment tot het moment waarop u daadwerkelijk bij de notaris zit.

Bent u echter van mening dat bepaalde werkzaamheden heel goed door uzelf kunnen worden uitgevoerd dan kunt u ook kiezen voor ons deeldiensten pakket. 

Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak adviseren wij u met plezier over de te stellen vraagprijs en leggen wij u haarfijn uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Kiest u voor onze deeldiensten dan stellen wij samen met u een verkooppakket samen waarbij voor u de kosten zo laag mogelijk blijven maar waar u wel altijd zeker bent van deskundig advies en begeleiding van een ervaren makelaar.

U bespaart dus op de werkzaamheden die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren en u betaalt slechts alleen voor die werkzaamheden waar u deskundigheid wenst. Precies op maat dus.

Hoe nu verder?

De eerste stap is aan u, de rest regelen wij.
Wilt u meteen een afspraak of heeft u gewoon nog een paar vragen?

U kunt ons dan natuurlijk bellen of WhatsAppen op 06-14 899 233 of mailen op info@intermij.nl

Neem contact op