Verkoopbegeleiding

Intermij Makelaars biedt u bij de verkoop van uw woning de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verschillende pakketten. De verkoop van een woning vraagt veel meer dan de vraagprijs bepalen en een bord in de tuin plaatsen. Het is ingewikkeld werk voor specialisten met vakkennis en hart voor de klant. Beide door ons aangeboden pakketten zorgen voor een optimale service waarbij u kunt kiezen voor het volledige dienstenpakket, onze full service dienstverlening of voor het uitermate complete deelpakket. Dit bespaart u kosten terwijl onze makelaardij u helpt waar nodig ten einde een vakkundige, snelle en vooral goede verkooptransactie tot stand te brengen.
 
Onze verkooppakketten:

 
Pakket1: Full-service
 
Het team van Intermij Makelaars begeleidt u vanaf het eerste moment tot het moment waarop u daadwerkelijk bij de notaris zit.
Pakket 1 is het full-service pakket zoals u dat altijd al van Intermij Makelaars gewend bent geweest. Intermij neemt alle zorgen en werkzaamheden met betrekking tot de verkoop van uw woning voor u uit handen.
 
Voor onze scherpe tarieven kunt u ons kantoor benaderen. Wij maken graag een scherpe offerte voor u. Onze courtage betaalt u pas bij verkoop van uw woning.
 
 
Pakket2: Deeldiensten
 
Het uitermate complete deelpakket. U bent op zoek naar een makelaar die u begeleidt bij de verkoop van uw woning en u bent ervan overtuigd dat u als geen ander de positieve kanten van uw woning aan potentiele kopers kunt overbrengen. Intermij Makelaars biedt u uitgebreide service en begeleiding waarbij alle belangrijke zaken, die benodigd zijn voor een succesvolle verkoop, voor u worden verzorgd. Uw inzet en werkzaamheden worden beloond met een scherpe makelaarscourtage.
 
€ 1225,- excl. BTW (€1.482,25 incl. BTW) betaling bij aanvang (tarief geldt voor het jaar 2017 en voor woningen tot een vraagprijs van €450.000,-)
 

Voor een toelichting op de pakketten kunt u een afspraak maken met onze makelaar. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs om alles uitgebreid toe te lichten.
Ook bent u op woensdagavonden van harte welkom op ons kantoor. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur is de makelaar op ons kantoor aanwezig om u vrijblijvend te informeren over alle mogelijkheden.

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Intermij Makelaars kan u perfect begeleiden bij uw zoektocht naar uw droomhuis. Samen met u gaan wij op zoek naar uw ideale woning. Uw woonwensen staan hierbij centraal. Met behulp van uw woonwensen kunnen wij u een advies op maat geven en uw droomhuis vinden.

Taxaties

Dient u in verband met een hypotheek op uw woonhuis, een woonhuisverzekering of voor het aan- of verkopen van een woning over een officieel taxatierapport te beschikken, dan bent u bij Intermij aan het juiste adres.
Onze register taxateur beschikt over de juiste papieren om een, door alle partijen geaccepteerd, officieel taxatierapport op te stellen.
Ook NWWI taxaties worden door Intermij Makelaars BV tegen scherpe tarieven voor u opgesteld.

Daarnaast is er binnen onze makelaardij eveneens de kennis en expertise aanwezig voor taxaties van bedrijfs onroerend goed.

Wilt u een scherpe aanbieding op maat voor de door u gewenste taxatie dan kunt u bellen op 073-621.8.621. Wij vertellen u dan vrijblijvend wat de kosten zijn voor de taxatie.
Ook bent u op woensdagavonden van harte welkom op ons kantoor. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur is de makelaar op ons kantoor aanwezig om u vrijblijvend te informeren over alle mogelijkheden.

Verhuurbemiddeling

Bent u op zoek naar een huurwoning? Intermij Makelaars heeft regelmatig aantrekkelijke huurwoningen in haar bestand. Inschrijven voor een huurwoning is bij Intermij Makelaars BV kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij begeleiden u bij uw zoektocht naar uw droomhuis. Uw woonwensen en financiele mogelijkheden staan hierbij centraal. Om u in te schrijven kunt u een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen met Intermij Makelaars op telefoonnummer 073-621.8.621.

Beheer

Bent u eigenaar van een object dat wordt verhuurd en wilt u alle zorgen daaromtrent uit handen geven? Intermij Makelaars BV kan tegen een aantrekkelijke makelaarsvergoeding het beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Omdat deze service op uw wensen dient te worden aangepast kunt u voor een uitgebreide offerte contact opnemen met Intermij Makelaars BV op telefoonnummer 073-621.8.621.